Warm Wonen Weert
Besparen op je energiekosten én je wooncomfort vergroten

Om grip te krijgen op je energiekosten en het wooncomfort in huis te vergroten, is het belangrijk om te zien waar mogelijke energielekken zitten. Een warmtescan van de voorgevel van je woning is hiervoor een goed uitgangspunt. Als lid van WeertEnergie krijg je die gratis, bovenop slimme tips die direct effect scoren.

Waar ligt jouw besparing ?

De energiecoaches van Warm Wonen in Weert adviseren je bijvoorbeeld perfect over de mogelijkheden voor het plaatsen van eigen zonnepanelen en over andere energiebesparende investeringen. We hebben afspraken met betrouwbare, lokale leveranciers waarmee we je graag in contact brengen. Zijn eigen zonnepanelen geen optie? Dan profiteer je gewoon van de zonnepanelen van Zonnepark Altweerterheide, of van de panelen op openbare of gemeenschapsgebouwen die zijn geplaatst met de hulp van WeertEnergie!

Image

Reactie Peter

"We hebben veel plezier gehad van de adviezen die we gekregen hebben. Onze energiekosten zijn een stuk lager geworden."

Reactie Karel

"Ondanks onze aanvankelijke scepsis zijn we heel blij dat we de adviezen van de energiecoach opgevolgd hebben. De tocht in de slaapkamer is weg en ons hele huis is een stuk comfortabeler geworden. Uiteraard zijn de lagere energiekosten mooi meegenomen."

Reactie José

"Dit hadden we veel eerder moeten doen."

Persoonlijk Energie Plan

Wil je nog een stapje verder, dan stellen onze professionele energiecoaches voor een geringe vergoeding een Persoonlijk Energie Plan (PEP) met je op. In dit plan krijg je gedegen en persoonlijk advies. Jouw energiewensen, jouw budget en slimme oplossingen staan hierbij centraal. Ook een warmtescan van je volledige huis behoort tot de mogelijkheden. 

Image

Binnen het project Warm Wonen in Weert werken WeertEnergie, de gemeente Weert en Wonen Limburg samen om alle inwoners in de gelegenheid te stellen hun eigen woning energiezuiniger en comfortabeler te maken.
Meer weten over de mogelijkheden om je huis energiezuiniger te maken? Ga naar de site Warm Wonen in Weert.

Image
Image