Compensatie energiekosten 2022

Compensatie energiekosten 2022

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering van WeertEnergie op 27 oktober jl. werd het voorstel van het bestuur aangenomen om leden van de energiecoöperatie met een variabel / flexcontract tegemoet te komen in hun energiekosten. Onderstaande uitleg geldt alleen voor degenen, die klant zijn bij Om | nieuwe energie. Wie een contract heeft bij een andere energieleverancier volgt een ander traject. 

Neem je stroom/gas af van Om | nieuwe energie dan hoef je niet zelf in actie te komen. Als tussenpersoon hebben we inzage in het soort contract dat je hebt bij Om | nieuwe energie hebt. 

Als het goed is, is deze compensatie als een leuk Sinterklaascadeau op maandag 05 december 2022 op de bankrekeningnummer bijgeschreven.

 

Variant 1

Leden met een VARIABEL contract krijgen over iedere maand dat dit contract in 2022 effectief was, €25,- per maand voor gas en €25,- per maand voor elektriciteit.

Nam je in de in aanmerking komende maanden alleen elektriciteit af, dan ontvang je alleen de €25,- voor de stroomlevering. Wanneer je het gehele jaar een variabel contract hebt gehad, krijg je voor zowel gas als elektra een bedrag van  €300.- vergoed.

 

Variant 2

Leden met een FLEX-contract krijgen over iedere maand dat dit contract in het eerste halfjaar van 2022 effectief was, €25,- per maand voor gas en €25,- per maand voor elektriciteit.

Nam je in de in aanmerking komende maanden alleen elektriciteit af, dan ontvang je alleen de €25,- per maand voor de stroomafname. Voor de maanden in het tweede halfjaar van 2022 dat dit contract effectief was, ontvang je echter een hoger bedrag: €50,- per maand voor gas en €50,- per maand voor elektriciteit.

Nam je in de in aanmerking komende maanden alleen elektriciteit af, dan ontvang je alleen de €50,- per maand voor de stroomlevering. Wanneer je het gehele jaar een FLEX contract hebt gehad, krijg je voor zowel gas als elektra een bedrag van € 450.- vergoed.

Image

Mijn WeertEnergie