Dankwoord Peter Gloudi

Dankwoord Peter Gloudi

Terugkijkend op de laatste ALV en aansluitend mijn afscheid als voorzitter, kan ik alleen maar dankbaar zijn. Dankbaar voor alles dat voor mij georganiseerd is maar ook dankbaar voor het feit dat het nieuwe bestuur de taken en de ambities van ons WeertEnergie met verve heeft overgenomen.

Ik kijk nog steeds met heel veel plezier terug op dit fantastische afscheid. De cadeaus, het prachtige Liber Amicorum en niet te vergeten de mooie onderscheiding uit handen van onze burgemeester. De Van Hornepenning is weliswaar aan mij uitgereikt, maar is in wezen bedoeld voor alle leden van WeertEnergie die alle verworvenheden mogelijk hebben gemaakt.

We zijn als coöperatie goed op de weg, maar Weert is nog lang niet energieneutraal. Er is nog veel werk te verzetten. En daarvoor zijn nog steeds meer leden nodig en meer inwoners die stroom van ons afnemen. Lokaal opgewekt en ook lokaal geleverd.

Ik zal me blijven inzetten voor de coöperatie maar op een andere manier. Een manier waar mijn gezin ook vrede mee heeft. Ik kan nu daar meer tijd mee doorbrengen en dat is ook goed. Ook naar hen gaat mijn dank uit, want zij hebben mij de kans gegeven mijn werk voor WeertEnergie te verzetten.

Ook een woord van dank aan al diegenen die het afscheid georganiseerd hebben. Wat een prima team. Ook voor hen die een bijdrage hebben geleverd aan het prachtige Liber Amicorum waar dankwoorden, foto’s en verhalen getuigen van 10 jaar historie van WeertEnergie. Prachtig werk.
Tenslotte ook dank aan alle externen waarmee ik heb mogen samenwerken. Velen waren aanwezig of hebben mij een mail gestuurd, maar iedereen gaat me na aan het hart.

Geweldig om te zien dat met dit afscheid de samenwerking niet stopt, maar nieuwe energie krijgt. Dat blijkt wel uit de woorden van de vertegenwoordigers van de gemeente. We gaan met de coöperatie een nieuwe fase in en die wordt alleen maar mooier.

Blijf gezond en nogmaals een diepe buiging mijnerzijds.

Peter Gloudi

Image

Mijn WeertEnergie