De 22e Algemene Leden Vergadering van de Coöperatieve Vereniging WeertEnergie U.A. is op dinsdagavond 26 januari 2021 vanaf 19.30 uur én wordt gehouden via een Zoom verbinding. Deze vergadering komt in de plaats van de vergadering die oorspronkelijk op 22 december 2020 gepland stond. Er zijn echter een aantal wijzigingen omdat er ook een korte ALV heeft plaatsgevonden op 6 januari 2021 jl. In de agenda tref je dan ook een aantal wijzigingen aan.

Voor deze vergadering kun je je tot en met zondag 24 januari 2021 aanmelden via het secretariaat van de coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarna krijg je een link toegestuurd waarmee je je bij Zoom kunt laten registreren als deelnemer aan de vergadering. Vervolgens ontvang je een unieke inlogcode. Op de avond van de ALV log je hiermee in om deel te kunnen nemen.

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de online vergadering, kun je tot zondag 24 januari 2021 jouw eventuele vragen neerleggen bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tijdens de ALV zal er op deze vragen ingegaan worden. Mocht je voor de vergadering van 22 december 2020 reeds vragen hebben ingestuurd, dan word je verzoek ze nogmaals naar het secretariaat te mailen. 

Voor leden die niet deelnemen aan de online vergadering bestaat de mogelijkheid dat zij hun goed- of afkeuring voor een aantal punten op de agenda schriftelijk aan het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kunnen laten weten, middels het bijgevoegde stemformulier. Deze formulieren dienen uiterlijk zondag 24 januari 2021 in ons bezit te zijn.

Het stemmen tijdens de digitale ALV zal via de polling functie van Zoom verlopen.

Image

Mijn WeertEnergie