blaadjes

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Weet u hoeveel het voor u oplevert in de toekomst?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan het milieu?

Warm wonen

Energie besparen is met behulp van WeertEnergie niet moeilijk. We ondersteunen inwoners bij het energiezuiniger maken van hun woning door advies van een onafhankelijke energiecoach en het maken van een reële planning om maatregelen te laten nemen door vertrouwde, lokale of regionale bedrijven. Altijd dichtbij en altijd een goede service.

WeertEnergie startte in 2017 met het project Warm Wonen in Weert in samenwerking met de gemeente waarin Altweerterheide als eerste dorp in Weert energieneutraal wordt gemaakt. 

Woont u niet in Altweerterheide maar wilt u toch een warmtescan van uw huis (binnen of buiten) laten maken of een energiescan, neem dan contact met ons op.

Kijk op www.warmwonenweert.nl voor de mogelijkheden en het aanvraagformulier.

Energiebesparende maatregelen leveren al gauw een besparing van enkele honderden euro´s op per jaar op uw energierekening. En u krijgt nu ook een behoorlijke subsidie van de rijksoverheid als u tenminste twee maatregelen neemt. Neem contact met ons op...wij regelen uw energiezaken met u.

Energieloket

Of kom naar het Energieloket. Voor een gratis advies over energiebesparing kunt u elke 1e en 3e donderdag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur terecht bij het Energieloket in de Woonwinkel van Wonen Limburg aan de Wilhelminasingel 175a in Weert. Dit is een gezamenlijk initiatief van Wonen Limburg, WeertEnergie en de Gemeente Weert.

wind 800