Image

Vacature Directeur Exploitatie Projecten

De Coöperatieve Vereniging WeertEnergie zoekt ten behoeve van de Holding WeertEnergie BV een directeur voor de exploitatie van projecten in de duurzame energiesector.

WeertEnergie is groene energie, lokaal opgewekt en betaalbaar. Omdat wij erin geloven dat nu investeren in duurzame energie belangrijk is voor de toekomst van onze kinderen. Omdat we erin geloven dat we de transitie naar groene energie in Weert prima zelf kunnen regelen. Omdat we er met elkaar voor kunnen zorgen dat groene energie voor alle Weertenaren toegankelijk is.Wat ga je doen?


Als directeur verzorg je de operationele uitvoering van de doelstellingen en beleidsrichtlijnen en voer je besluiten uit volgens een vooraf vastgestelde besluitenlijst. Als directeur beheer je de organisatie en zorg je voor de werking en rendabiliteit van de installaties en continuïteit van de organisatie. Het is je tweede natuur om te monitoren of afspraken worden nagekomen en procedures worden gevolgd. Als operationeel directeur zorg je voor een gestructureerde en efficiënte planning van middelen in een bruisende projectorganisatie. Je neemt de lead in de verdere professionalisering van de organisatie.Wie zoeken we?


We zoeken iemand die in het bezit is van kennis en ervaring op het gebied van projectorganisaties. Je bent gewend om zelfstandig te werken, en beschikt als bruggenbouwer over de benodigde communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent iemand die overzicht heeft over alle processen en de touwtjes in handen houdt. Daarbij ben je ingeschreven bij de KvK en vind je het prettig om zaken op te bouwen. De taken zijn op te vragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat zijn je bevoegdheden?

Als directeur neem je zelfstandig besluiten binnen de kaders van de jaarplanning/begroting.

Wat is de tijdsinvestering?

Aanvankelijk wordt de tijdsinvestering voor deze taak op 400 uur per jaar geschat. Dit aantal zal na een jaar geëvalueerd worden.

Met wie ga ik een opdracht aan?

Een overeenkomst van opdracht wordt aangegaan met de Holding WeertEnergie BV.

Wil je graag solliciteren?

Stuur dan je sollicitatie met motivatie en C.V. vóór 1 april 2020 naar het secretariaat van Coöperatieve Vereniging WeertEnergie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar het postadres Pelmersheideweg 16, 6005 PK Weert.

Image

Mijn WeertEnergie