blaadjes

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Weet u hoeveel het voor u oplevert in de toekomst?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan het milieu?

Informatieavonden Verdien met groene stroom uit Weert

DJI 0056 kopie

WeertEnergie organiseert in maart meerdere informatieavonden over hoe u als inwoner van Weert kunt meedoen en meeprofiteren van groene stroom uit Weert. Ook u kunt een financieel steentje bijdragen aan een leefbare wereld voor nu en in de toekomst. De bijeenkomsten zijn op donderdag 14 maart, dinsdag 19 maart, dinsdag 26 maart, vrijdag 29 maart en woensdag 3 april. 

 

DJI 0036

 

Nog even en de gemeente Weert is een uniek zonnepark met buurtbatterij én een windpark langs de A2 rijker. Het zonnepark op Altweerterheide is het eerste in Nederland waarbij een coöperatieve buurtbatterij wordt gecombineerd met grootschalige lokale opwekking van duurzame energie. Met zesduizend zonnepanelen op daken en de grond levert het zonnepark stroom op voor 400 huishoudens. Het windpark wekt stroom op voor achtduizend huishoudens. Als alles volgens plan verloopt is het zonnepark in mei/juni 2019 operationeel en het windpark medio 2020.

Voor de financiering van het zonne- en windpark is WeertEnergie op zoek naar inwoners van Weert die hun spaargeld willen inzetten en profiteren van een aantrekkelijk rendement tot 5 procent. Investeren in een energiecoöperatie loont, zeker als je het vergelijkt met de huidige lage bancaire rente. Iedereen kan meedoen. Sluit je aan bij de huidige honderdtachtig leden van WeertEnergie en kom naar een van de informatieavonden. Op de informatieavonden wordt een toelichting geven, kunnen vragen worden gesteld en worden er folders uitgedeeld. Samen realiseren we daadwerkelijk honderd procent groene stroom uit Weert!

De informatieavonden zijn op:

  • donderdag 14 maart in de monumentale St. Theuniskapel aan de Altweerterkapelstraat 6 in Weert.
  • dinsdag 19 maart in De Zaal aan de Mariastraat 1 in Stramproy.
  • dinsdag 26 maart in de kantine van SV Laar aan de Molenakkerdreef 101 in Weert.
  • vrijdag 29 maart in Buurtcentrum Moesel aan de Christinelaan 25 in Weert.
  • woensdag 3 april in Theater de Huiskamer aan de Wilhelminasingel 10B in Weert. Alle bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur.