blaadjes

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Weet u hoeveel het voor u oplevert in de toekomst?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan het milieu?

Start campagne ‘Echte Weerter vlaai voor echte Weerter stroom’

overstappen campagneDe campagne 'Echte Weerter vlaai voor echte Weerter stroom' ging op 13 oktober van start tijdens de energiemarkt bij het stadhuis in Weert. Peter Gloudi, voorzitter van WeertEnergie, overhandigde een echte Weerter vlaai aan wethouder Geert Gabriëls. Echte Weerter vlaai voor echte Weerter stroom!

WeertEnergie wekt nu al stroom op in het Zonnepark op Altweerterheide. Op daken en in 2019 ook met zonnepanelen op de grond. In totaal bestaat het park straks uit meer dan 5.000 panelen, die stroom opwekken voor 500 huishoudens. Om energie te kunnen leveren, is WeertEnergie lid geworden van de energiecoöperatie Samen Om.

Volgens de Consumentenbond is Samen Om het allergroenste energiecollectief van Nederland. Zij leveren energie, die door energiecoöperaties in Nederland op een duurzame manier is opgewekt. Momenteel hebben 35 energiecoöperaties zich bij Samen Om aangesloten, waaronder WeertEnergie. Net als WeertEnergie maakt Samen Om geen winst. Alles gaat naar lokale duurzaamheidsprojecten. Stap daarom nu over op 100% lokaal opgewekte groene stroom via WeertEnergie. Zo steunt u meteen duurzaam Weert. Tegen concurrerende prijzen. Vul nu het Overstapformulier in.

Mede-eigenaar Zonnepark Altweerterheide

Wilt u niet alleen groene stroom afnemen vanuit het Zonnepark Altweerterheide, maar ook profiteren van de vrijstelling van Energiebelasting doe dan mee met de Postcoderoosregeling voor 15 jaar energie (kan nog tot en met december) of investeer in certificaten. Lees hierover op www.weertenergie.nl/zonneparken.

Weerter vlaai

Wie nu overstapt naar Samen OM krijgt een echte Weerter vlaai cadeau. Overstappen kan door het Overstapformulier in te vullen. Ook als u nog een contract heeft met een andere energieleverancier. Na ontvangst van het Overstapformulier neemt WeertEnergie contact met u op om af te spreken wanneer en waar de echte Weerter vlaai bij u kan worden bezorgd.