blaadjes

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Weet u hoeveel het voor u oplevert in de toekomst?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan het milieu?

Artikel over Energiemarkt en start actie 'Echte Weerter vlaai voor echte Weerter stroom'

ArtikelDDL Energiemarkt20181015 130843 kopie

Dagblad De Limburger besteedde 15 oktober 2018 aandacht aan de Energiemarkt die afgelopen zaterdag werd gehouden in het kader van de duurzaamheidsweek van de provincie Limburg 'Dutch Earth Week' in het stadhuis Weert.

Start overstappen op Weerter stroom

Met de overhandiging van de Weerter vlaai aan wethouder Geert Gabriëls ging afgelopen zaterdag de campagne ‘Echte Weerter vlaai voor echte Weerter stroom’ officieel van start.

WeertEnergie heeft zonnepanelen op een kippenschuur in Altweerterheide liggen. Deze collectieve zonnepanelen leveren nu al honderd procent groene stroom op. In totaal komen er 3500 panelen in het zonnepark op Altweerterheide te liggen, die stroom opwekken voor vijfhonderd huishoudens. Echte Weerter stroom!

Voor het leveren van groene energie is WeertEnergie lid geworden van de de energieleverancier Samen OM. Momenteel zijn er vijfendertig energiecoöperaties aangesloten bij Samen OM, die door de Consumentenbond is uitgeroepen tot groenste energiecollectief van Nederland. Net als WeertEnergie heeft Samen OM geen winstoogmerk, maar investeert ze in lokale duurzame projecten.

 DSF7827 kopie

Actie 'Echte Weerter vlaai voor echte Weerter stroom'

Iedereen die in de periode 13 oktober t/m 11 november 2018 overstapt op Samen OM krijgt een echte Weerter vlaai cadeau. Overstappen doe je door het overstapformulier in te vullen. Vervolgens neemt WeertEnergie contact met je op en wordt afgesproken wanneer de echte Weerter vlaai bij u wordt bezorgd.