blaadjes

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Weet u hoeveel het voor u oplevert in de toekomst?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan het milieu?

WeertEnergie levert 100% groene stroom uit Weert

Gegarandeerd groen

WeertEnergie levert 100% groene stroom uit Weert aan de energieleverancier Samen Om. deze stroom is gegarandeerd groen en lokaal opgewekt. Op daken van kippenschuren op Altweerterheide wordt vanaf 13 oktober 2018 groene stroom opgewekt. In het voorjaar 2019 komen daar nog zonnepanelen op de grond bij. In totaal liggen er dan 3500 panelen in het zonnepark op Altweerterheide, die stroom opwekken voor 500 huishoudens.

Overstappen

De groene stroom van WeertEnergie kunt u afnemen van de landelijke energieleverancier Samen Om. Momenteel zijn 35 energiecoöperaties aangesloten bij Samen Om, waaronder WeertEnergie. Kijk voor meer informatie op www.samenom.nl. Als uw huidige contract afloopt, is het een goed moment om over te stappen op groene Weerter stroom, via leverancier Samen Om. Ook als u nog vastzit aan een contract met uw huidige energieleverancier is het mogelijk om over te stappen.

Echte Weerter vlaai

Met de overhandiging van echte Weerter vlaai aan wethouder Geert Gabriëls ging de campagne ‘Echte Weerter vlaai voor echte Weerter stroom’ officieel van start gaat. WeertEnergie heeft zonnepanelen op een kippenschuur in Altweerterheide liggen. Deze zonnepanelen leveren 100% groene stroom.

Echte Weerter stroom!

Iedereen die in de periode 13 oktober t/m 11 november 2018 overstapt op WeertEnergie/OM krijgt een echte Weerter vlaai cadeau.

 

Image