blaadjes

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Weet u hoeveel het voor u oplevert in de toekomst?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan het milieu?

Kennissessie 'Van het gas af'

Op allerlei manieren hoor je dat het noodzakelijk is om van het gas af te gaan. Maar wat betekent dat in de praktijk? Hoe doe je dat en wat zijn de mogelijkheden?

Van het gas af

Kennissessie
WeertEnergie organiseert op donderdagavond 20 september om 19.30 uur een kennissessie over ‘Van het gas af’ in het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man (Geurtsvenweg 4, achteraan de parkeerplaats van het zwembad) in Weert. De Kennissessie is gratis toegankelijk en vindt plaats in het kader van het project Warm Wonen in Weert en het Europese project See2do. Gastsprekers zijn de gerenommeerde adviseurs Lars Boelen en 

Marcel Timmermans. Graag van tevoren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gastsprekers
Beide heren gaan dieper in op alles wat je wilt en moet weten om voorbereid te zijn op een gasloze toekomst. Lars Boelen heeft aan de Universiteit van Twente gestudeerd en is eigenaar van het adviesbureau ‘Everything is Substainable’ in Weert. “Ik heb thuis zelf de gasknop omgedraaid en ben dus naast materiedeskundige ook ervaringsdeskundige. Naast dat ik echt hart heb voor duurzaamheid kan ik ook rekenen, want “what’s in it for me” heeft ook een financiële kant.” Marcel Timmermans is directeur van ‘ThuisBij bouw en energie’ en medeoprichter van ‘Innozaam coöperatie’ in Tilburg. Met beide organisaties geeft hij onafhankelijk advies voor de bouw en verbouw naar Nul op de meter. “Ik vind het belangrijk om concrete kennis en expertise te ontwikkelen om gebouwen, dorpen en steden duurzamer te maken.”