blaadjes

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Gaat u ook eigen duurzame energie gebruiken?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Weet u hoeveel het voor u oplevert in de toekomst?

Slide background

Weert heeft eigen energie!

Wilt u zelf een bijdrage leveren aan het milieu?

Energielevering uit eigen regio via WeertEnergie

Vanaf 30 maart 2016 is het voor alle inwoners van Weert mogelijk om groene stroom af te nemen, die uit de regio komt. Deze stroom is afkomstig van de burger windmolen van de coöperatie Zuidenwind in Neer. WeertEnergie heeft hiervoor een contract afgesloten met de energieleverancier DE Unie, de groenste energieleverancier van Nederland. De tarieven voor deze levering en de procedure om af te nemen vindt u op: http://aanmelden.samenom.nl/?gln=8712423032446-WE

 

energielev 400Overstappen op WeertEnergie is vrij eenvoudig. Ga naar de website van OM en ga dan naar 'Bekijk uw aanbod'. Vul gegevens in en vul ook WeertEnergie in als lokale leverancier. U kunt via ons ook gas afnemen van DE Unie.

Zodra we uw aanmelding bij WeertEnergie binnen hebben, ontvangt u van ons het lidmaatschap van onze coöperatie voor het jaar vanaf de eerste dag van afnemen gratis.

Doelen

Door het leveren van groene stroom (en gas) heeft WeertEnergie een belangrijk doel gehaald. De leden zetten zich namelijk in voor het opwekken en leveren van eigen duurzame energie en het ondersteunen in energiebesparende maatregelen voor de inwoners van Weert e.o. .
Om optimaal te profiteren van de mogelijkheden die WeertEnergie kan iedereen lid worden voor 20 euro per jaar.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u die altijd stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let wel: de tarieven voor gas en groene stroom worden iedere maand aangepast. Tarief geldt vanaf datum aanmelding.

Nu overstappen op groene stroom uit uw eigen regio is het beste wat u kunt doen voor een duurzaam Weert.