Warmtescan brengt energielekken in beeld

warmtescan450De bladeren aan de bomen verkleuren, de temperatuur zakt weg en de regen en wind krijgen steeds meer vrijspel. Nog even en de verwarming gaat weer aan. We maken het gezellig in huis. Is het dan niet fijn als het binnen ook behaaglijk warm is? Dat de warmte in huis blijft en niet via allerlei gaten en kieren naar buiten vliegt?

Laat je niet verrassen door de kou of ongekend hoge stookkosten. Vraag een warmtescan aan van je woning. Met een warmtescan worden de ‘energielekken’ in je huis inzichtelijk gemaakt. Welk gedeelte is goed geïsoleerd en waar verdwijnt er onbedoeld warmte naar buiten?

WeertEnergie heeft energiecoaches opgeleid, die tegen een geringe vergoeding warmtescans van je woning maken. Ook is het mogelijk om van alle muren, binnen en buiten een scan of een persoonlijk energieplan op te laten stellen. Kijk hier voor meer informatie. Hier vind je ook een aantal eenvoudige tips om energie te besparen.

Wees goed voorbereid en onderneem nu al actie. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vraag een warmtescan aan!