Holding - januari 2021

Het nieuwe jaar is alweer een maand oud! En wat voor een maand: een maand waarin we de nieuwe voorzitter Kees de Korver verwelkomen en tegelijkertijd Peter Gloudi met luid applaus uitzwaaiden. Wat heeft die man veel voor WeertEnergie en de energietransitie in Weert betekend! Ook een maand waarin we de basis hebben gelegd voor nieuwe plannen vanuit de Holding dit jaar. 

Uitrollen

We gaan de activiteiten vanuit Warm Wonen in Weert over geheel Weert uitrollen, dat zijn ongeveer 13.500 adressen. Het wordt voor ons een mega project en uitdaging! Maarrrrrr, met Frans van Tuel als projectleider gaat dat goed komen. Ook gaan we door met de voorbereidingen voor het Windpark. Met de gemeente Weert zijn we in gesprek over de realisatie van nog meer zonnevelden en zonnepanelen op dak. En dan zijn we ook bezig om te onderzoeken of/waar we in Weert een laadplein kunnen realiseren. Tijdens de webinar op 10 februari hoor je daar van alles over en kun je alle vragen stellen.

Ledenwerfactie

Om nieuwe leden te werven gaan we een actie op touw zetten. We hebben nu 325 leden en willen dit jaar graag groeien naar 500 leden. Want, hoe meer leden we hebben, des te leuker wordt het, des te meer ideeën we met elkaar kunnen verzinnen en activiteiten kunnen ondernemen.

Actieve leden

Daar hebben we (meer) actieve leden voor nodig. Dat mag iets zijn met het Kennisplatform, het mag ondersteunend zijn in de communicatie, het zou iets kunnen zijn van een brainstormsessie over welke acties we zouden kunnen doen met elkaar en voor de energietransitie. Het kan en mag van alles zijn! Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hans de Jong - directeur Holding BV WeertEnergie

Image

Mijn WeertEnergie