Energiemarkt - 1 maart

Energiemarkt 1 maart

Affiche energiemarktOp zondagmiddag 1 maart vindt er van 13.00 tot 16.00 uur een lokale energiemarkt plaats in het Natuur- en Milieucentrum De IJzeren Man aan de Geurtsvenweg 4 in Weert. De markt wordt in samenwerking met WeertEnergie gehouden. Er zijn kraampjes van vier bedrijven uit de regio die ieder op hun eigen manier actief zijn met duurzame energie.

Infokramen en presentaties

Belangstellenden kunnen een gratis quickscan van hun woning laten maken door energiecoaches van WeertEnergie. Het bedrijf SCX Solar geeft uitleg over het plaatsen van zonnepanelen in je dak. Esthetisch mooier dan zonnepanelen op je dak. Autobedrijf Heurkens showt  2 elektrische voertuigen. Bij Isosfeer uit Weert kun je terecht voor informatie over diverse isolatiematerialen. Installatiebedrijf Wiel Coolen uit Nederweert geeft adviezen over de aanschaf en werking van warmtepompen. Een aantal standhouders geeft daarnaast een korte presentatie over hun core-business in een zaaltje. Ook Hilde van Dael vertelt over wat er allemaal bij het bouwen van een duurzaam huis komt kijken. 

Energiecircuit voor kinderen

Voor de kinderen is er een Energiecircuit. Met de gratis strippenkaart kunnen ze alleen of samen met hun ouders allerlei energieproefjes doen. Wie een volle strippenkaart heeft, krijgt een fruitijsje als beloning.

Image

Mijn WeertEnergie