Helaas was het bestuur van de vereniging genoodzaakt de geplande Algemene Leden Vergadering van 22 december 2020 uit te stellen. Ondanks dat deze vergadering digitaal was voor de leden, was het bij elkaar zijn van de bestuursleden voor deze vergadering in deze omstandigheden onmogelijk.

De 21e Algemene Leden Vergadering zal nu, in aangepaste vorm, op woensdag 6 januari 2021 om 19.30 uur via Zoom plaatsvinden.

Agenda

Het bestuur wil tijdens deze vergadering slechts twee agendapunten behandelen die noodzakelijk zijn voor de voortgang van een aantal zaken. De overige agendapunten zullen tijdens de daaropvolgende Algemene Leden Vergadering, die onder voorbehoud gepland staat op dinsdag 26 januari 2021, besproken worden.

Deze agendapunten zijn:

  • Windpark: toestemming van de leden voor de financial close van dit project
  • Statuten: hoewel we juridisch de stappen hebben doorlopen die noodzakelijk waren voor de wijziging hiervan, heeft de notaris geoordeeld dat op basis van datgene wat in diezelfde statuten staat over de juiste volgorde van de procedure, de gehele procedure opnieuw opgestart moet worden.

We vragen je tijdens de vergadering opnieuw je stem uit te brengen ter goedkeuring van de bovengenoemde documenten. 

Deelnemen

Voor deze vergadering kun je je tot en met zondag 3 januari 2021 aanmelden via het secretariaat van de coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de maandag voor de vergadering krijg je een link toegestuurd waarmee je je kunt laten registreren als deelnemer aan de vergadering, vervolgens ontvang je een unieke inlogcode. Op de avond van de ALV log je hiermee in om deel te kunnen nemen.

Wanneer je niet kunt deelnemen 

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de online vergadering, kun je tot zondag 3 januari 2021 je eventuele vragen over de twee agendapunten neerleggen bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tijdens de ALV zal ook op deze vragen ingegaan worden. 

Voor leden die niet deelnemen aan de online vergadering bestaat de mogelijkheid dat zij hun goed- of afkeuring voor de twee punten op de agenda schriftelijk aan het secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kunnen laten weten, middels het stemformulier. Dit formulier dient uiterlijk zondag 3 januari 2021 in ons bezit te zijn.

Het stemmen tijdens de digitale ALV zal via de polling functie van Zoom verlopen. 

Mart Breij - Secretaris

Image

Mijn WeertEnergie