Warm Wonen in Weert

Warm Wonen in Weert

In september gaat Warm Wonen in Weert officieel van start met een aantal informatiebijeenkomsten. Alle huishoudens ontvangen een informatiepakket van de gemeente Weert met uitleg over het project en een vragenlijst over de woning. Wat is het bouwjaar? Is het dak geïsoleerd etc.

De bijeenkomsten zijn op 21 en 22 september en 30 september en 1 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in het stadhuis Weert. Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht via de site www.warmwoneninweert.nl. Om toch zoveel mogelijk mensen te bereiken is er de mogelijk om de bijeenkomsten thuis via een videoverbinding te volgen.

In Weert streven we ernaar om in 2040 een energieneutrale gemeente te zijn. Dat betekent dat we net zoveel energie zelf produceren als we verbruiken. Dat kan niet ineens én dat kunnen we niet alleen. Daarom hebben WeertEnergie, Wonen Limburg en de Gemeente Weert het project Warm Wonen in Weert opgestart. Om de inwoners van Weert te helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen in de eigen (huur)huizen. Dat scheelt niet alleen in de portemonnee, maar verhoogt ook het woongenot én is goed voor het milieu. 

Klik hier voor de folder Warm Wonen in Weert.

Image

Mijn WeertEnergie