Voorstellen aspirant-bestuurslid Marcel Camp

Voorstellen aspirant-bestuurslid Marcel Camp

Sinds kort ben ik lid en assistent-bestuurslid van WeertEnergie. Mijn naam is Marcel Camp geboren en getogen in Weert. Ik ben 53 jaar, woonachtig in Weert en ben getrouwd met mijn vrouwke Germa. We hebben twee kinderen, namelijk Jessica & Rick.

Verduurzaming

Het zal niemand ontgaan zijn dat er de laatste tijd genoeg te doen is over de beleidsvormingen over het milieu zoals het stikstof, fijnstofbeleid en de verduurzaming van de energiemarkt. Iedere keer als het in de media ter sprake kwam, op straat of bij vrienden en bekenden, werd ik getriggerd om erover na te denken. Het zorgde er stapje voor stapje voor dat ik geïnteresseerd raakte in verduurzaming van de energie.

WeertEnergie

Dat was ook de reden, dat ik naar een bijeenkomst van WeertEnergie ben gegaan om te luisteren naar wat dat allemaal inhoud. Zeker als het in mijn eigen regio speelt, wil ik daar graag van op de hoogte zijn. Tijdens die bijeenkomst werd uitgelegd dat, mocht men hierin ’n stukje financieel investeren, dat dit werd beloond met ’n keurig rendement. Dat beviel mij wel en deed me besluiten om lid te worden van WeertEnergie. Weer wat later werd mij gevraagd of ik trek had in een bestuursfunctie. Ik heb hierover nagedacht en ja gezegd, omdat ik vind dat je dan veel actiever kan meedenken en doen. Zeker als je iets wilt betekenen in de energietransitie in je eigen regio is dit toch ’n uitgelezen kans. Een kans die ik graag wil benutten.

Techneut

Verder ben ik ’n ras echte techneut. Techniek is mijn passie. Zelf ben ik werkzaam in de technische dienst bij een grote machinefabriek die verpakkingsmachines maakt. Graag wil ik met mijn kennis een steentje bijdragen in het bestuur, want ook daar worden wel eens ‘noten’ gekraakt als het over technische zaken gaat. Ik heb nu al diverse vergaderingen meegemaakt als aspirant bestuurslid en dit bevalt mij erg goed. Daarom wil ik mij beschikbaar stellen als bestuurslid.

Op de eerstvolgende ALV maak ik graag nader kennis met jullie. Dan vertel ik meer over mezelf. Met sommige leden heb ik al kennis mogen maken op het ALV van 10 maart 2020. Voor nu, blijf gezond, pas op jezelf, houd afstand en tot op de eerstvolgende ALV.

Image

Mijn WeertEnergie